DESPRE NOI

 

Personalul Fama Beauty Salon isi dedica intreaga atentie si experienta profesionala fiecarui client in parte.

Pentru a obtine rezultatele dorite, comunicarea terapeut-client este foarte importanta. De aceea, consideram ca evaluarea si intocmirea fisei fiecarui client, alegerea tratamentelor potrivite in functie de necesitatea fiecaruia, informarea clientilor asupra tuturor aspectelor ce tin de tratamentele urmate, monitorizarea pe parcursul sedintelor, sunt lucruri esentiale in vederea obtinerii unor rezultate optime. -Fama Beauty Salon - va ofera cele mai bune solutii pentru problemele legate de aspectul estetic, prin punerea la dispozitia dumneavoastra a unor tratamente profesionale de ultima ora in domeniul esteticii corporale si faciale.

Totodata, aici beneficiati de un mediu placut si relaxant, consiliere si indrumare pe parcursul tratamentelor, discretie si profesionalism.

 
 
 

Pentru mai multe detalii despre serviciile si tehnologia folosita de catre Fama Beuty Salon, va rugam sa vizitati sectiunile aferente din site-ul nostru. Detalii despre endermolgie si biostimulare, precum si tarifele aferente puteti gasi in sectiunea "Servicii"

Pentru a face o programare va rugam sa ne contactati folosind formularul online aflat la sectiunea Programari sau la numerele de telefon afisate pe pagina principala a site-ului, sau in sectiunea Contact.