TRATAMENTE CORPORALE

 

Matis – Scurt istoric

Localizate în capitala frumuseţii, Paris, Laboratoarele Matis creează produse pentru îngrijirea pielii după o reţetă proprie.

Datorită experienţei căpătate în cei peste 22 de ani în slujba frumuseţii, Matis poate satisface exigenţele oricărei femei cu produse pentru îngrijirea pielii.

Secretul dezvoltării Laboratoarelor Matis este dialogul continuu cu femei şi bărbaţi pentru a le cunoaşte nevoile şi aşteptările.

Pentru că fiecare femeie este unică, Matis, asigură un răspuns personalizat ce începe cu sfatul cosmeticienei şi tratamentul, şi poate fi continuat acasă.

Ingredientele conţinute de produsele Matis sunt naturale şi eficiente.

Produsele sunt destinate vieţii citadine şi conţin formule care acţionează asupra „emoţiilor” pielii.

Produsele cosmetice Matis sunt distribuite în peste 12500 de puncte de vânzare (centre de frumuseţe şi parfumerii) în aproximativ 50 de ţări.

Cateva exemple de linii de produse, tratamente si ingrediente cheie

Linia Reponse Vitalite

Această linie pune în valoare acţiunea sa revitalizantă cu ajutorul complexului de vitamine A, C şi E.

Vitamina A favorizează regenerarea celulară, vitamina C stimulează energia şi strălucirea pielii şi vitamina E protejează celulele împotriva radicalilor liberi.

Cu Reponse Vitalite se regenerează toate funcţiile vitale ale pielii, sistemul restructurant natural al pielii voastre este reîntărit, pielea îşi regăseşte confortul şi este pregătită să înfrunte agresiunile mediului extern.

Linia pentru zona de contur ochi

Această linie este un răspuns complet şi sofisticat la toate probelemele zonei din jurul ochilor.

Produsele şi tratamentele combat ridurile şi liniile fine de expresie, dar şi cearcănele şi pungile din jurul ochilor.

Conţine extracte din plante, cum ar fi ceaiul verde şi ceaiul negru pentru cearcăne şi pungi şi ingrediente active pentru a preveni sensibilizarea şi iritarea pielii.

Linia Delicate

Soluţia confortabilă care hidratează, desensiblizează şi calmează cea mai reactivă şi mai iritată piele.

Secretele sale :

- Matisferele C şi S, microcapsule cu structură lamelară, care eliberează treptat, la suprafaţă şi în profunzime ingrediente active naturale pentru calmare şi desensibilizare.

-Complexul Destressine, care acţionează asupra efectelor stresului şi împotriva radicalilor liberi.

Acţiunea calmantă imediată a produselor din linia Delicate, permite pielii să-şi recapete modul normal de funcţionare şi să obţină imediat starea de confort dorită.

Linia Unique

Acţionează asupra tuturor funcţiilor vitale ale pielii, trezeşte şi reactiveză activitatea celulară, stimulează reînnoirea celulară, regenerează ţesuturile restabilind elasticitatea şi fermitatea.

Adaptează ritmul cronologic al pielii, are efect anti-stres în timpul zilei şi de regenerare în timpul nopţii.

Atache – Scurt istoric

Laboratoarele ATACHE îşi au punctul de lansare în SPANIA, în anul 1932. Încă de atunci, şi-au propus să revoluţioneze lumea cosmeticii, găsind veriga lipsă dintre cosmetică şi dermatologie. Folosind ca materie primă plante medicinale pregătite de cei mai renumiţi specialişti, produsele ATACHE oferă o alternativă naturală, dar ştiinţifică, la tratamentele destinate tenurilor cu probleme.

Din 1982, laboratoarele ATACHE au fuzionat cu ASAC PHARMA, una dintre cele mai puternice companii farmaceutice din Spania. Aceasta a continuat trend-ul inovator impus de ATACHE şi a pus un accent mai mare pe cercetare şi dezvoltare. De atunci, produsele ATACHE au ajuns peste tot în lume, prin cele 8 filiale şi 26 de ţări cu reţele de distribuţie.

Cateva exemple de game de produse, tratamente si ingrediente cheie

C Vital

O linie dedicată tenurilor obosite, cu exigenţe de hrănire şi revigorare. Bogate în vitamina C, produsele acestei game au efecte intens restructurante, antiinflamatorii şi de hidratare.

Tratamentul profesional este puternic antioxidant, redă fermitatea tenului şi întârzie apariţia timpurie a ridurilor.

Despigmen Intens

Un tratament intensiv pentru tenurile care au nevoie de mai multă luminozitate, reducând cu 30 % inesteticele pete.

Cimilift

Tratament destinat femeilor peste 40 de ani, cu tenuri mature. Eficacitate maximă anti-aging datorită componentelor inovatoare de Phytoestrogeni, Cimicifuga şi extract de frunze de măslin.

Vital Age Retinol

Un tratament intensiv pentru ocazii speciale. În doar 8 zile de tratament (şi mai ales 8 nopţi), perlele de retinol vor revoluţiona efectiv orice ten care are nevoie de ajutor, luptând ca nimeni altul împotriva ridurilor rebele.

Bioline – Scurt istoric

Bioline este o companie italiană, cu sediul în Trento, în inima Munţilor Dolomiti, născută în anul 1979, din pasiunea pentru frumuseţe a fondatorilor săi: Clara şi Marco Corradini.

De mai mult de 25 de ani, Bioline este partenerul loial al frumuseţii şi sănătăţii profesionale, oferind soluţii inovative şi sigure pentru orice necesitate cosmetică.

În prezent lider, în Italia, în domeniul cosmeticelor profesionale, Bioline este o companie care îmbina experienţa cu cercetarea şi inovaţia, de aceea, motto-ul său este: "când experienţa şi cercetarea avansează împreună".

Valorile care inspiră creaţia produselor Bioline sunt: natura, sănătatea şi siguranţa. Produsele cosmetice şi tratamentele profesionale Bioline sunt întotdeauna inovative, eficiente şi sigure.

Bioline este o linie dedicată profesioniştilor, avand o gamă de produse destinate exclusiv centrelor de înfrumuseţare si cabinetelor de cosmetică. Specific acestui brand este ca a dezvoltat propriile tehnici de masaj.

În prezent, gama de tratamente faciale Bioline cuprinde tratamente care se adreseaza tuturor tipurilor de ten şi care combat diverse probleme ale pielii.

Bioline este prima companie în Italia care:

- a creat produse cosmetice cu Retinol Trifazic, AHA şi Heptapeptide;

- a creat şi perfecţionat produse cosmetice cu caviar şi retinol.

Cateva exemple de game de produse, tratamente si ingrediente cheie

Tratamentul Supreme-Lift

Tratament cosmetic profesional antiaging de înaltă performanţă pentru cele mai fragile şi vulnerabile zone ale feţei: ochii şi conturul buzelor.

Aceasta formulă cu nanostructuri şi polimeri de umplere este foarte bogată, hidratantă şi revitalizantă. Hrăneşte şi îmbunătăţeşte structura pielii, în timp ce o lasă netedă, suplă şi strălucitoare.

Extractele din Antarctic îmbunătăţesc nivelul de colagen şi elastină, în timp ce polimerii speciali cu efect de umplere duc la netezirea ridurilor profunde.

Ideală pentru pielea afectată de uscăciune şi cu semne vizibile de lăsare.

Tratamentul Caviar & Retinol

Conţine ingrediente preţioase (extract de caviar, retinol, ulei de Quinoa) cu funcţii cosmetice complexe care acţionează în sinergie cu ritmul natural al pielii pentru a-i îmbunătăţii tonusul, elasticitatea şi textura şi pentru a îndepărta semnele îmbătrânirii.

Tratamentul Caviar & Retinol stimulează funcţiile plastice, energetice şi biologice indispensabile pentru reînnoirea ţesuturilor pielii.

Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele mai sensibile, în special pentru pielea matură sau îmbătrânită prematur, excelent pentru pielea obosită sau atonică.

Tratament pentru contur ochi si buze - Caviar & Retinol Evolution

Tratament anti-rid de înaltă performanţă pentru cele mai fragile şi vulnerabile zone ale feţei: ochii şi conturul buzelor.

Rezultatele sale extraordinare se datorează compusului cosmetic inovativ creat de laboratoarele BIOLINE – botu peptide complex – format din heptapeptide, peptide bioactive, retinol pur şi extract de caviar, care acţionează asupra pielii încetinind semnificativ procesul de îmbătrânire

Maria Galland

Maria Galland, marca a exigentei, este prezenta in peste 6000 de institute si magazine din intreaga lume.

Produsele Maria Galland sunt rezultatul exigentei pentru calitate

 

elaborate de o echipa de specialisti (dermatologi, kinetoterapeuti, aromaterapeuti), minutios testate bacteriologic, cu eficacitate, sub control chimic si farmaceutic.

Produsele sunt imbogatite cu componente unice, atent selectionate, pentru a atinge un grad de toleranta si concentratie la niveluri rar atinse pe piata mondiala.

Exigenta frumusetii

Acum 40 de ani, Maria Galland rasturna conceptul traditional al tratamentului de frumusete intr-unul impozant, printr-o abordare originala fundamentata bazata pe personalizarea tratamentului si punerea in evidenta a necesitatilor cutanate specifice.

Pentru Maria Galland pielea normala nu exista, ea este un peisaj, un mozaic de necesitati.

Maria Galland merge mai departe in crearea tratamentului de frumusete la un veritabil tratament al persoanei si propune o schimbare radicala, tratamente haute couture, peste medie, cu un rezultat vizibil imediat.

Maria Galland – “adevarata frumusete selectiva”

Exigenta tratamentelor

Din aceasta filozofie unica bazata pe personalizarea tratamentului s-au nascut metode de tratament originale, exclusive si absolut “manuale”.

“Manuale” - pentru ca istoria si viitorul acestei profesii se rezuma la un singur cuvant: "mainile" ceea ce nici o masina sau instrument nu poate inlocui.

Exigenta produselor

Oferind confort si eficacitate, create pentru a restitui si prelungi acasa efectele tratamentelor profesionale, produsele Maria Galland sunt foarte diverse oferind fiecarei probleme un raspuns specific si fiecarei femei, o solutie adaptata.

Cateva exemple de game de produse, tratamente si ingrediente cheie

Gama Emphyteose

Unul dintre cele mai noi produse de cercetare ale laboratorului Maria Galland, Gama Emphyteose aduce cu sine cele mai recente cercetari in domeniul tehnic si stiintific, combinand texturi rafinate si solutii adaptate necesitatilor fundamentale ale tenului: hidratare, fermitate, stralucire.

Disponibile in creme, seruri, masti si cure de tratament.

Gama Tendresse

Mai mult decat orice, tenul sensibil si reactiv necesita sa fie calmat si protejat. Apararea sa naturala este slabita si de-a lungul anilor pielea devine mai slaba, mai subtire si mai reactiva.

Laboratoarele Maria Galland va ofera experienta completa dedicata tenului sensibil si reactiv.

Bazata pe cele mai noi descoperiri tehnologice, formula combina 3 actiuni cosmetologice ce lucreaza impreuna pentru a raspunde problemelor majore ale tenurilor reactive: calmare si decongestionare, protectie si confort, hidratare si reechilibrare. Dintre activii cheie amintim extractul de lotus.

Gama Purite

Curatare si purifiere

Primul tratament pentru tenurile mixte si grase, care elimina gentil impuritatile si excesul de sebum si curata pielea in profunzime.

Gama Traditionala

Create dupa faimoasa metoda a mastii modelante, produsele gamei traditionale sunt recomandate pentru tenurile mature sau tenurile cu probleme specifice.